Skip links

Doživljaji

Kamp Taber na otoku Pašman poziva vas da doživite najbolje od oba svijeta – miran odmor u prirodi uparen s uzbudljivim sadržajima za sve dobne skupine. Bilo da tražite opuštanje, obiteljske aktivnosti ili avanture na otvorenom, naš kamp ima sve. Radujemo se što ćemo biti dio vašeg nezaboravnog odmora na ovom očaravajućem otoku!

Opustite se na našem prostranom zajedničkom bazenu, koji pokriva 80 četvornih metara prostora. Područje bazena okruženo je dalmatinskim borovima što ga čini savršenim mjestom za osvježenje u toplim ljetnim danima.
Taber.hr
Taber.hr
Obitelji s djecom će obožavati naše dječje igralište koje se nalazi odmah do Beach bara. Pustite mališane neka istražuju, penju se i igraju u sigurnom i uzbudljivom okruženju dok vi ispijate omiljeno piće s pogledom na Jadransko more.
Istražite otok Pašman na biciklu vrhunske kvalitete. Za avanturiste i one sportskog duha predlažemo brdske puteve, a za rekreativce staze uz more kojima su povezana gotovo sva mjesta na otoku. Za najmlađe smo osigurali dječje bicikle, a za one još manje na raspolaganju su dječje sjedalice gratis kao i mape otoka.
Taber.hr
Taber.hr
Ljepotu Dalmatinskih otoka najbolje je istražiti gliserom (kroz vožnju gliserom). Posjetite neke od najljepših pješčanih plaža i otkrijte prekrasne skrivene uvale kojima je moguće pristupiti isključivo s mora. U ponudi su gumenjaci te plastični gliseri. Dužine su od 4 do 10 m sa motorima od 50 do 150 ks.
Započnite dan svježim, toplim pecivima i ostalim pekarskim proizvodima. Naša pekara nudi ukusnu selekciju proizvoda, osiguravajući da vaše želje budu zadovoljene.